• +46 21 33 44 66
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anlita en certifierad besiktningsman!

All besiktningsverksamhet bedrivs mestadels i Västerås och Västmanland, vi verkar även i Stockholm och Uppsala.

ArosBesiktning är ditt lokala besiktningsföretag i Västerås, företaget bedriver ett flertal tjänster som överlåtelsebesiktningar, fuktmätningar, utredningar, entreprenadsbesiktningar mm i Mälardalen och Stockholm. 

 Vi på ArosBesiktning är skolade byggnadsingenjörer och tekniker med mångåriga erfarenheter i branschen. Besiktningsmetodiken är noga utstuderad där en kvalitetsmanual efterlevs, en besiktning ska alltid gå till på samma sätt enligt ett förutbestämt tillvägagångssätt.

Att bedriva besiktningsverksamhet  och förse uppdragsgivaren med en pedagogisk kunskapsöverföring enligt Jordabalken 4:19 är huvudmålet i ArosBesiktning.

Viktigt är att du som husköpare tar ställning till detta när du går på husvisningar, det kommer troligtvis vara din största affär i livet. Vidare kommer inte en doldafelsförsäkring att kunna tecknas med de större försäkringsbolagen, pga avsaknad av ställda kompetenskrav i branschen (SBR ingenjör eller Sitac certifierade besiktningsmän).

Medlem i SBR ingenjörers riksförbund och Sitac certifiering kännetecknar hög kvalité och kunskap. ArosBesiktning i Västerås startades år 2003, och har mångåriga erfarenheter från ledande företag i branschen. Företaget samarbetar idag med Besiktningsterminalen. Besiktningsterminalen är en rikstäckande samlingsplats och ett forum för besiktningsmän, en lämplig plats för konsumenter då kvalificerade besiktningsmän och specialister efterfrågas. Besiktningsterminalen slussar dig rätt med allt som berör ditt hus. Tel: 010-810 43 43 eller e-posta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.